De oprichtster van Uw Metgezel is Saskia Köhlen (1968). Na het behalen van haar Atheneum diploma volgde zij een opleiding tot Directie Secretaresse. Zij werkte 22 jaar lang als directiesecretaresse bij verschillende bedrijven. De laatste 10 jaar groeide haar interesse in "de mens" en wat hem beweegt. Na het volgen van diverse opleidingen op dit gebied, ontstond er een innerlijke roep naar het beroepsmatig omgaan met mensen.

Met het oprichten van haar onderneming Uw Metgezel wil ze niet alleen de hartewensen van haar medemens in vervulling laten gaan maar ook haar eigen hartewens: bezig zijn met vervullend mensenwerk.

Haar particuliere service voor senioren is uniek voor de westelijke mijnstreek in Limburg. In andere delen van Nederland werden soortgelijke initiatieven reeds met succes opgezet. Het grote voordeel van deze opzet is, dat het zeer laagdrempelig is. Uw Metgezel is een "eenmanszaak", dus is er ook maar één aanspreekpunt. Mensen weten meteen met wie ze maken hebben en waar ze aan toe zijn. Dankzij de professionele aanpak kan Uw Metgezel fulltime service leveren, in overleg ook ‘s avond en in het weekend.

Familie en vrienden typeren Saskia als empathisch, zeer betrouwbaar, positief, ruimdenkend en professioneel.

  • uwmetgezel_overons_4uwmetgezel_overons_4
  • uwmetgezel_overons_5uwmetgezel_overons_5